vår sommaroas

Idag har jag gjort iordning vår balkong. Blev nöjd, hoppas vi får en lång sommar så vi kan njuta av vår lilla oas. Blev en matinspirerad plantering. Eftersom vi köpt vår undebart bra grill så ville jag ha känslan av ett sommarskafferi. I krukorna finns jordgubbar, sallad, persilja, gräslök, dill och citronmeliss. Om ni letar efter mig och David så sitter vi på balkongen och äter och njuter av livet ♥ (Tyvärr blev ej bilderna jättebra, men hoppas ni får lite av känslan iaf...)

















Har inte hunnit skriva om midsommar. Var en helt underbar och klassisk svensk midsommar (förutom att det fattades regn då :P). Vi har med Emelie och Jacob i Åsa i deras stuga. Midsommarhelgen innehöll båttur med lunch på en ö, midsommarmat, jordgubbstårta i stora lass, sol, bad, fisketur och allmän semsterkänsla. Tack för en underbar helg :)

Idag har det också varit sommar- och semsterkänslor för hela slanten. Började med plantering och sedan har jag, Karin och Lisa legat på Skräcklan hela dagen. Blev premiärbad idag, hela 4 dopp i det blå :) Malin och Caroline tillkom och vi gick till Skogshyddan och fikade för att fira Carolines födelsedag idag. Grattis! Dagen avslutades med Allsång på Skansen och smågodis hemma hos mig.

Nu sitter jag och väntar på min sambo som varit på besök i sin hemstad. Imorgon blir det jobb igen (började på mitt sommarschema igår och jobbar nu kommande 6 veckor.. kul att vara tillbaka på jobbet på allvar igen..)



cykel

Idag har jag äntligen köpt en cykel, känns som det blev helt rätt:). Jag, David och mamma invigde den genom att cykla bort till Brinkebergskulle Slusscaféet i Vänersborg. Wehoo, känner mig fri som bara svischar fram med vinden i håret. David ska köpa sin cykel nästa vecka så då kan vi åka ut på långturer.

Tyvärr blev vår inplanderade solning inställd på förmiddagen eftersom det var massor av tjocka moln som döljde solen, vad hände? Men passade på att åka till blomsteraffären för att inhandla blommor och dylikt till balkongen. Men planteringen sker dock ej förrän nästa vecka, men har mycket inspiration nu! Ska fösöka få det riktigt mysigt!'

På eftermiddagen var vi en sväng på Överby. David hittade en hel del skjortor, han måste ju se pråper och representabel ut på banken ;). Jag hittade en hel del linnen istället. Var precis vad jag behövde. Har upptäckt att den delen av garderoben som ska bestå av basplagg ekar tomt, så den måste förnyas!

Har nästan haft en heldag med älskade mamma ♥




Sommar sommar sommar

Idag har jag haft en riktig sommardag. Först nere på Skräcklan några timmar med Lisa, Kristina, Patrik, Caroline, Mikael och Per. Sol Sol Sol :)
Sedan åkte jag, David och mamma och kollade på cyklar till oss. Åh, så svårt det är att bestämma sig. Vill inte bara köpa första bästa när det ändå handlar om så mycket pengar. Ska kolla på ett ställe till imorgon och då kan vi nog göra det slutgiltiga valet efter det. Längtar så efter att få cykla runt i sommarkvällen!
Sommardagen avslutades med en grill i Vargön hos Karin och Henk. Kändes riktigt nostalgi att cykla runt på cykelbanorna och i skogsstigarna i Vargön. Till efterrätt fick vi en helt sagolik jordgubbsmoussetårta, Karin är en bra tårtbakare :)
Tack för en härlig dag underbara vänner! ♥


Lägger upp lite bilder från gårdagens kvällspicknick med...


Långpromenad bland slussarna

Precis hemkommen efter några timmar i Trollhättan. Har träffat Emma :). Jätteroligt! Vi var inne på skolan en stund, och oj vad jag saknar att vara där, ska bli kul till hösten igen :). Kändes konstigt att inte Emma och Christin var med också, saknar er. Jag och Emma kan skatta oss lyckliga som bor såpass nära varandra.
Vi gick en långpromenad på flera timmar runt slussarna. En svalkande glass blev det självklart i sommarvärmen. Mysig dag!

Nu ska jag snart börja förbereda picnic. Tänkte lägga oss nere på Skräcklan på en filt och äta någon mumsig sallad. David slutar 18.30 idag så ska ha det klart tills dess så vi bara kan gå ner och lägga oss och njuta ♥

Fotboll, småbarn, bröllop och kusten i en salig blandning

Dålig uppdatering ännu en gång.. Men har haft fullt upp med att vara ledig ;). Måste erkänna att det blivit en hel del slavisk tv-tittning. Både Det Kungliga Bröllopet och Fotbolls-VM är ju tvång på att se och blivit beroende av de båda händelserna! Är helt förundrad och förvånad över min fascination över kungliheter, men har fått mig en ny hobby:) Skulle kanske skulle satsat på Carl-Philip istället..;) (-nej då, skulle aldrig byta ut dig älskling ♥) Men kanske får försöka para ihop våra barn med någon kunglihet istället :P

Har även blivit fotbollsintresserad. Jag och David har en intern tävling och tippningar på vinnare. Räknar poäng för fullt. En restaurangmiddag bjuds vinnare på. Än så länge leder jag, men finns många fler poäng att hämta in...

Hela denna veckan som varit har jag tillbringat hos min syster i Tidaholm. Helt underbart att få träffa systersonen så mycket. Det har varit både baby-picnic och babysång på schemat, så har fått mig en rejäl försmak på hur det är att vara småbarnsföräldrar. Men känner att det är väldigt skönt att det kommer dröja en hel del år, är inte riktigt min grej än!! Jag och Vide har verkligen knytit an till varandra. Helt obeskrivligt underbart ♥. Men nu saknar jag lilla skrutten väldigt mycket efter så många dygn ihop. Får åka dit snart igen! Puss på dig goding!

Idag har jag, Lisa och Caroline varit ute på en sändagsutflykt ut till kusten. Var först ute på Handelsman Flink där Carolines Mikael jobbar. Han gjorde en helt gudomlig dessert till oss som vi avnjöt på glasverandan. Sedan åkte vi vidare en sväng till Lysekil där vi lunchade. En helt underbar dag med mina fina flickor! :)




RSS 2.0