anywhere with you...

Kom på att jag totalt glömt bort om berätta den stora nyheten; jag och David ska flytta :)
Det kommer inte bli svårt att hitta oss eftersom vi flyttar ca 10 meter.. Nu har vi fått en 2:a på 70 kvadratmeter. Blir stor skillnad från dagens 1:a på 45 kvadrat- haha vi kommer inte hitta varandra ;)
Den 1 dec går flyttlasset. Just nu håller de på att kakla badrum, lägga golv, tapetsera och måla lister och golv. Det kommer bli så fint!! :)

Idag skrev vi på kontraktet. Känns så kul att skapa något nytt ihop. Det blir verkligen vårt krypin. Samtidigt var det väldigt jobbigt att skriva under uppsägningen på min lägenhet. Kändes nästan som att skriva under en skilsmässoansökan... Älskar den och den kommre alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.. Men men, man kan ju kanske inte på i en etta hela livet...? Eftersom jag flyttar ihop med David så känns ändå allt helt rätt ♥

Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera... isf blir det ganska mycket inredningssnack om en månad... ;)

måndag morgon

Jahapp, här sitter jag i skolan och äter frukost.. har varit en lite turbulent måndagsmorgon.. David pendlar ju till Älvängen nu och tåget går 06.45. 06.50 ringer han mig och säger att han glömt sitt kort han måste ha för att kunna arbeta... detta kom han på när tåget redan börjat rulla.. Planen är att gå av i öxnered och ta bussen till vbg igen, hämta kortet och sedan låna mammas bil. Det går en buss precis när han kommer fram så det verkar lösa sig fint... dock ringer han 5 min senare och talar om att han sitter på fel buss - han är nu på väg till thn istället... Jag slänger ihop frukost till oss båda, slänger på mig kläder, slänger ner smink och hårsaker i väskan. Går bort till mamma där hon står och skrapar bilen och sedan kör jag iväg...

Så nu sitter jag här i skolan, iofs bara 30 min för tidigt.. Är nu färdigsminkad och fått upp håret rätt så anständigt iaf och njuter nu av min frukost..
David sitter i bilen på väg till jobbet...
- inget konstigt alls ;)

hjälp mig leta, kanske på hittegods?

Vart tog livet vägen?

plugg i skolan - hem laga middag - plugg hemma - sova
och sedan börjar detta om varje dag.

längtar tills v.44 då det mesta är inlämnat (mest längtar jag tills måndag då det absolut värsta är borta!!) Sen kanske det kan bli lite lugnare i skolan!

Tur att man har goa vänner i skolan och att man har den bästa sambon då!

Lund

Nu sitter vi här i Lund - jag och alla underbara :) Just nu är det girly girly när alla gör sig iordning. Vi ska ut en sväng på den underbart mysiga stan här. Känns som alla är taggade på att spendera pengar. Jag är väldigt sugen på att köpa lite annorlunda saker som jag kanske inte köper i vanliga fall - alltså inget svart eller vitt ;). Ikväll blir det god middag är i studentkorridoren.. Solen skiner och det är skön höst ute - detta kommer bli bästa helgen på länge! :)

RSS 2.0