60

Idag fyller min älskade mor 60 år! Grattis grattis - du är bäst!

Det har varit en väldigt lyckad dag med släkt och vänner. Vi började med att mötas vid slussarna i Trollhättan och steg där på båten Elfkungen. Vi åkte 3 timmar på Göta Älv och fick slussa i Brinkebergskulle. Verkligen jättemysigt. Vide verkade stortrivas på båten för han var på strålande humör :)

Sedan åkte vi vidare hem till mor och där blev det smörgåstårta och sedan kladdkaka+frukt till efterrätt.

Tack till alla er som gjorde detta till en underbar dag. Jag hoppas och tror att mor är väldigt nöjd med sitt firande. jag tycker i alla fall att det inte kunde blivit bättre ♥














Anywhere is paradise when you´re with the one you love..


"Cause anywhere is paradise when you're with the one you love,
Anywhere is a place that's nice when you're with the one you dream of,
Anywhere is paradise when you're with a love that's true
There's nowhere I'd rather be baby than anywhere with you
"



















Vår minisemester var väldigt lyckad. Även fast det var två veckor sedan så lever jag fortfarande på den helgen och mår gott i hela kroppen när jag tänker tillbaka :)

Fredagskvällen bestod av vin, jordgubbar och chokladpraliner på hotellrummet. Fick även bli en liten promenad i den vackra omgivningen.

Lördagen började med en lyxig hotellfrukost, det fanns allt man kan tänka sig och sen lite till. (Hela lördagen längtade vi till frukosten på söndagen). Sedan fick jag min behandling. Pool-Floating var bland det bästa jag gjort i mitt liv - rekommenderas varmt! Sedan blev det en tripp till Smögen-bryggan. Efter det ett dopp i havet i Lysekil och sedan middag på kvällen.

På söndagen var vi uppe med tuppen. Klockan 7 var vi nere i SPA-avdelningen. Konstigt nog var vi där alldeles själva. Verkar som om folk tar sovmorgon på söndagar...?.. ;). Efter 2 timmar där så var frukosten ännu godare än dagen innan. Sedan var det dags för utchekning. Då tog vi bilen till Hunnebostrand och sedan vidare till Hamburgsund. Vi hann med många kuststäder den helgen :). Vi ville verkligen inte åka hem till verkligheten så vi svängde in på Torp. Men vi var omotiverade och trötta så vi åkte hem. Som tur var fick den roliga biten av vardagen direkt när vi kom hem för då vankades det fotbolls-VM hos Malin & Tony med goda vänner.

= En helt underbar och romantisk helg ♥

(David du får mig att vilja upptäcka världen, något hemkära lilla jag inte varit direkt intresserad av innan. Men vi kan väl börja med Sverige och sakta men säkert ta oss ut på charter i Europa. De stora äventyren som flygturer på mer än 4 timmar och de andra världsdelarna kanske jag är redo för när vi är pensionärer ;) )

2 juli + 6 juli = 9-11 juli

2 juli

Jag och älsklingen har varit ihop i 2 år. Det känns som tiden gått jättefort, men ändå känns det som vi känt varandra hela livet. Har varit de bästa två åren i mitt liv, allt är så lätt och självklart med dig hjärtat!
Jag och du, älskling ♥


6 juli

Jag är 23 år! Hade väldigt bra födelsedag, fick ju leka med gullungen Vide hela dagen ;). Fick många fina presenter! På kvällen var det fika för släkten. Det går att få in 13 personer i vårt kök uppenbarligen. Var väldigt lyckat!  Tack alla ni som gjorde min födelsedag till en minnesvärd dag :)


9-11 juli

Dessa två högtidsdagar firar vi tillsammans nu i helgen. Ska iväg på minisemester på Vann Spa och Hotell i Brasta. Vi fick en Coop-kupong med hotellpremie från Davids snälla föräldrar. Fick två nätter, två personer inkl frukost för 1400 kr, kanon :) Åker dit idag efter jobbet och sen blir det nog en tripp till smögen någon dag och även lite spa såklart. (Fick b l a en pool-floating behandling av honey i present). Ska bli helt underbart! ♥



♥♥♥ Kärlek

RSS 2.0