Middag med tema höstmys

Igår kväll hade jag middag för mina underbara tjejer (även om gästerna inte finns med på bild kan jag försäkra att de var precis lika snygga som vanligt ;)) , temat var höstmys.

Kvällens meny:

Förrätt:
Linssoppa med en brödbit.

Huvudrätt:
Honungsglaserade rotfrukter i ugn, helstekt fläskfilé, rödvinssås och smörstekta champinjoner.

Dessert:
Chokladcupcakes med chokladfrosting serverades med en blåbär-och äpplekompott.

Jag måste säga att maten blev överraskande bra. Premiär på både helstekt fläskfilé och rödvinssås, men båda blev goda :).

Tack för underbart mysigt sällskap, love ya!



Nu ska vi snart äta lite rester till lunch och sedan bär det av till Gbg. Davids farmor fyller år och detta skall firas. Förhoppningsvis hinner vi med lite shopping imorgon också..
Hoppas ni får en fin helg i höstsolen!

0,0000 diciplin

Det är verkligen jättesvårt att skriva hemtenta när man är i flyttider. Det är något fel på min dator. Den stänger hela tiden ner Word-dokument och så hoppar den in på hemsidor som IKEA, EM, MIO etc... jag förstår inte, har den fått virus? ;)

Känns jättekonstigt att skriva själv också när vi suttit tillsammans alltihop så mycket och gjort grupparbete. Man saknar någon att rådfråga!

Jag hoppas verkligen att morgondagen blir mer produktiv än denna dagen (eller ja, produktiv har den iofs vart.. i form av allt annat än plugg; tvättat ,  börjat rensa i garderoben, gjort müsli mm...)
Skärpning Tina!!

RSS 2.0