RÖSTA!

Vide har varit och fotograferat sig hos en fotograf. Sedan läggs bilden ut på fotografens blogg. Man kan sedan rösta på "månadens bild" och den som vinner får ett presentkort. Snälla, gå in och rösta på godingen! Ni kommer inte ångra er när ni ser charmtrollet!

www.kajsathoren.se

sedan klickar ni på bilden längst upp till vänster där det står "företaget", och sedan vidare till "BLOGG".

Bild nr 2 är Vide.

Rösta genom att gå in på "kommentarer" som är under alla bilder.
Skriv bild nr 2. OCH ni måste skriva er mejladress för att det ska vara giltigt!

RÖSTA!!!

Tack♥♥

Roadtripp till Kilafors

Hej igen! det har varit väldigt snål med inlägg det senaste, men jag har helt enkelt inte hunnit. Det märks att det är slutspurten av terminen för det är mycket nu. Men det är faktiskt fortfarande väldigt kul, för det är väldigt intressanta saker vi läser om. Två av mina favoritämnen på samma gång.. Sen att man läser med flickor som är guld värda gör saken bara bättre :)


Tänkte uppdatera lite om vår härliga minisemester vi hade i helgen. Jag, David, Malin, Tony, Caroline och Mikael satte oss i två bilar på torsdag eftermiddag för att köra 53 mil norröver. Målet var upp till pappa i kilafors. Där hade vi underbara dagar med mycket vila och avstressning!
På kvällen när vi kom upp efter den långa bilresan hade malin fixar jordgubbar och mousserande, en väldigt bra start. Hon är så go, vår malin :)

Fredagen bestod av frukost på verandan (det gjorde vi i och för sig varje dag, lovely ♥) och promenader. Hela helgen hade vi otrolig tur med vädret. Den enda gången det kom en liten regnskur så satt vi i bilen på väg till en affär. Sedan vilade vi och tog det lugnt. På kvällen var det middag på Kilafors Herrgård. Vi fick god mat och en rundvandring där vi fick se lite lönndörrar. I biblioteket trycker man på en speciell bok, och vips så öppnar sig en lönndörr - jag trodde bara sådant var påhitt på film, men icke! Efter det var det ner i SPA med bubbel i poolen och bastu.

På lördagen fick vi varsin ansiktsbehandling och varsin massage - det var välbehövligt för alla! Sedan lagade vi god mat hemma på Kroppsvårdsgården och sedan ner i bubbelpoolen igen :).

På söndagen var det färd hemåt efter ännu en altanfrukost. Det var en lyckad resa och hoppas alla är lika nöjda som jag är. Tack pappa och farbror leif för en underbar helg! (Vi kommer igen, när våra kroppar skriker efter avslappning ;) ).

I eftermiddag bär det av till Gbg för fotboll, IFK-Malmö. Imorgon blir det plugg i Gbg och efter det valborgsfirande med Chalmers kortege+fest :)

Ha en fin Valborg och Första Maj
(Karin ta det lugnt nere i storhelgen "huvudstad" Lund :) )

Väl Godkänd

Weehoo! Fick VG på kursen Ledarskap! Denna kurs vi varit så omotiverade inom. Men fick VG på båda arbetena iaf. Men känns faktiskt rättvist, arbetena blev ganska bra tillslut.. Tjohoo! nu måste vi ju fira idag med ;)

Livet leker

Relativt nyss hemkommen från skolan. Vi sitter på på balkongen och dricker kaffe och varsin Magnum Mandel i handen. Vad mycket piggare man blir sådana här dagar! :)

Sedan får det nog bli en härlig promenad i vårsolen. Ikväll ska vi gå ut och äta för att fira Davids sommarjobb. Känner absolut inte för att laga middag idag (är inte så sugen på den inplanerade maten på veckans matlista heller, så den stryker vi gärna ;) ) så det passar utmärkt idag.

Hoppas ni har en trevlig eftermiddag i solen!

solen skiner

Har haft en skön "ledig" dag hemma. Blev väl inte så mycket läsning som jag tänkt, men men.. Har njutit av den underbara solen och värmen. Satt på balkongen för första gången för i år, sanslöst skönt. Till helgen får det nog bli lite vårstädning och framtagning av balkongmöblerna:). Gått först en promenad på dagen och nu en kvällsspromenad och sedan träning på det - hurtigt :)

David skiner ikapp med solen idag. Han fick reda på att han fått sommarjobb på Swedbank här i stan. Så underbart roligt! Det bästa är att jag får behålla min sambo i stan så vi kan få en underbar sommar ihop. Lovely, lovely, lovely♥

Imorgon blir det skola och arbetsrätt för hela slanten - kul :)

Nu ska jag ramla i sängen - sååå trött, men skönt trött :)

Påsk 2010

Har inte hunnit uppdatera någonting under påskhelgen så får bli en resumé nu..

På skärtorsdagen åkte vi ner till Gbg. Blev lite mys med familjen Stockenberg. Trevligt :)

På långfredagen var vi i inne i stan och David var på storshoppinghumör, många fina inköp blev det. Efter det blev det påsklunch med hans föräldrar och sedan fika hos hans farmor och farfar.

På påskafton var Göteborgsvistelsen över för den här gången, så då bar det av hem till Vänersborg igen. På kvällen var det fest hos Malin och Tony. oj oj oj vad skoj det var!!! Dock blev det varken Lipz eller TG, utan snabbmakaroner hemma hos oss istället - men det var lika trevligt det :) En riktigt lyckad kväll, tack alla inblandade! Extra kul var det att Karin och Kristina kommit hem! :)

På påskdagen lyckades vi ta oss upp och ta tåget till tidaholm tidigt. Påskmiddag med systers familj vankade. Vi var i Tidaholm hela dagen, väldigt mysigt. Vi hade köpt en påskpresent till Vide som var en blå-vit mjukisfotboll (David har redan börjat försöka få honom att heja på IFK Göteborg och övar hejaklacksremsor med honom i smyg). På kortet skrev vi "Glad påsk till ´lille ängeln´Vide". Haha, uppskattades nog inte av Vides pappa Henrik då han hejar på Elfsborg. Men som tur är kan man inte avsägas fadderskapet ;)

Annandagen blev en lugn dag med lååång sovmorgon. Jag lyckades pallra mig iväg till träningen men det var jobbigt! :)

Påsk 2010 har helt enkelt varit hellyckad! Älskar påsk eftersom man verkligen inser att våren är kommen :)
Lägger in lite bilder från helgen..










shoppingtur

Idag har vi spenderat dagen genom att strosa runt i långsam mak på Överby. Väldigt mysigt att ta det lugnt istället för att stressa runt på tex en lunchrast när man jobbar där ute.. Jag hittade en gammeldagsrosa blus/tunika. Köpte även en weekendbag som är lagom storlek för att tex en vistelse i Gbg.↓ David fick beställt sin efterlängtade mobil HTC Desire. Sedan köpte han även en skjorta och ett par svarta tygskor.. Lyckat helt enkelt. Men det blir förhoppningsvis mer köpglädje, ska ju till Gbg en sväng.. ;)

På kvällem blev det självklart lite playstation. Men nu har vi varvat spelet, så nästa moment är att försöka få 100% på alla banor.. Haha, vilken spelnörd jag har blivit. Men det går nog över snart :).



RSS 2.0